| [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner | |
|
Autor | Mesaj |
---|
CaRbOn;X V.I.P
| Subiect: [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner Lun Feb 21, 2011 10:40 pm | |
| ip imagine : [Banner,Avatar,Semnatura,etc]Toate Tema imagine : [Despre ce sa fie imaginea]Vreau semnatura sa fie cam ca si a lui BlackHawk ca ii superba Culori principale : [Culorile pe care leai dori pe imagine]Albastru deschis si rosu Text principal : [Textul cel mare si important]CaRbOn;X Text secundar : [Cel de-al doilea text] Culori font : [Culorile celor doua texte , pot fi 2-3 culori]Ori care Render : [O imagine care sa ne ajute]Nu Am Dar la semnatura daca se poatre ca a lui blackHawk nu ca si a lui exacta Alte specificatii : [Daca mai doriti ceva efecte , sau ceva doar spu] As Vrea Avatarul sa scrie CaRbOn;X cu albastru si sa fie in flacari
Va Inplor sa Mil Faceti
Raman Dator Celui Care Mil Face |
|
| |
eXp V.I.P
Mesaje : 1135 Data de inscriere : 01/12/2010 Varsta : 33 Localizare : Petrosani
| Subiect: Re: [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner Lun Feb 21, 2011 11:18 pm | |
| ce semnatura are blackhawk ma? si nu puteai sa ceri doar o chestie tie iti trebuie 3 deodata...apropo tu nu erai designer??
O sa le fac dar probabil nu pe toate, apropo banner si semnatura poate fi acelas lucru...le poti face la aceleasi rezolutie
|
|
| |
CaRbOn;X V.I.P
| Subiect: Re: [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner Lun Feb 21, 2011 11:21 pm | |
| exp vreau semnatura sa fie aporape dar nu mult ca a lui BlackHawk si banerul vreau sa fie ca al tau numele de pe poza ta si sa fie in loc de robot sa fie ceva mai misto asa sa fie bannerul
O sa raman dator
|
|
| |
eXp V.I.P
| Subiect: Re: [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner Lun Feb 21, 2011 11:40 pm | |
| BA! ce semnatura are blackhawk te-am intrebat ca nu are nicio semnatura...apropo tu sti ce e aia? |
|
| |
CaRbOn;X V.I.P
| Subiect: Re: [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner Mar Feb 22, 2011 7:11 pm | |
| |
|
| |
Caddy V.I.P
Mesaje : 2974 Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Braila
| Subiect: Re: [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner Mar Feb 22, 2011 8:17 pm | |
| Eu iti sugerez exp sa dai respins..ca nu prea are rost.Sa nu sti ce vrei ?!Atunci postezi de dragul de a posta? |
|
| |
eXp V.I.P
| Subiect: Re: [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner Mar Feb 22, 2011 8:33 pm | |
| de acord! si oricum pe tine nu te-am mai vazut pe forum (stiu ca ai avut numele tyrr sau ceva de genu) dar ai fost inactiv, cand o sa devi activ si o sa sti ce vrei mai vorbim |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner | |
| |
|
| |
| [RESPINS] Va rog imi faceti si mie o semnatura,avatar si banner | |
|