theheaven V.I.P
| Subiect: Re: Unban alandala Joi Ian 12, 2012 8:08 pm | |
| cat de spart poti sa fii. am 3 conexuni la net. 1 de la rds prin cablu (folosesc cand iau ceva de pe net, ede mare viteza). 2 wirelessul vecinei (pe care stau 90%) 3. stick digi cu net care il iau cu mine doar prin alte chestii. ipul cu 79 e de pe wirelessul vecinei, unde am luat ban. prefer sa nu stau pe birou cu cablul de la net atarnat ca sa joc . sau si asta e tot o facatura de-a mea nu ? ) inchideti va rog topicul, fraierica asta e frustrat rau. |
|
Mihai Asistent
| Subiect: Re: Unban alandala Joi Ian 12, 2012 8:25 pm | |
| eu cred ca voi vorbiti ca si cum vorbeste un ungur cu un englez... |
|
licoare Moderator Global
Mesaje : 1201 Data de inscriere : 12/08/2010 Localizare : Pantelimon
| Subiect: Re: Unban alandala Joi Ian 12, 2012 8:38 pm | |
| oricum deja. sa ajuns la multe posturi aiurea. dati T.C ca vad ca alandala poate juca. si fanta daca credeti ca are ceva. cel mai bine este sa faceti demo . pentru ca din demo se poate vedea mult mai bine. decat in poze. (asta pentru anti-ss)
propun sa se dea T.C oricum vad ca pe bau nici nu il intereseaza ce sa intampla aici |
|
Shadow_Killer Adminstrator
Mesaje : 1546 Data de inscriere : 12/08/2010 Varsta : 33 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: Unban alandala Joi Ian 12, 2012 9:15 pm | |
| - licoare a scris:
- oricum deja. sa ajuns la multe posturi aiurea. dati T.C ca vad ca alandala poate juca. si fanta daca credeti ca are ceva. cel mai bine este sa faceti demo . pentru ca din demo se poate vedea mult mai bine. decat in poze. (asta pentru anti-ss)
propun sa se dea T.C oricum vad ca pe bau nici nu il intereseaza ce sa intampla aici T.C. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Unban alandala | |
| |
|