|
Autor | Mesaj |
---|
raduku Asistent
Mesaje : 150 Data de inscriere : 28/11/2012 Varsta : 30 Localizare : zalau
| Subiect: Sugestie ptr Server Vin Feb 01, 2013 9:06 pm | |
| Vin cu o sugestie .. cred ca ar fii o idee buna daca am putea pune un plugin cu radio ar atrage mai multi jucatori si i-ar tine mai mult pe svr ! asta daca se poate astept pareri ! |
|
| |
EaGames Moderator Global
Mesaje : 638 Data de inscriere : 15/09/2010 Varsta : 31 Localizare : Moldova
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server Vin Feb 01, 2013 9:36 pm | |
| eu sincer cam as fi contra.... mai ales ca sunt multi jucatori care joaca la sunet, eu inclusiv. |
|
| |
raduku Asistent
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server Vin Feb 01, 2013 9:47 pm | |
| Pai radio il pui doar daca vrei ea si multi cum nu joaca la sunet il vor pune :Dsti cum zic ? |
|
| |
EaGames Moderator Global
Mesaje : 638 Data de inscriere : 15/09/2010 Varsta : 31 Localizare : Moldova
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server Vin Feb 01, 2013 10:30 pm | |
| as fi pro daca ar fi la start OFF adica sal activezi doar la dorinta, nu invers, sa-l dezactivezi la dorinta, Un anunt: avem radio ascultati blablabla scriti /radio pt a activa P.S. asteptam si alte pareri |
|
| |
raduku Asistent
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server Vin Feb 01, 2013 10:49 pm | |
| Daaa la asta ma refer si eu ! |
|
| |
licoare Moderator Global
Mesaje : 1201 Data de inscriere : 12/08/2010 Localizare : Pantelimon
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server Sam Feb 02, 2013 12:03 am | |
| - EaGames a scris:
- as fi pro daca ar fi la start OFF adica sal activezi doar la dorinta, nu invers, sa-l dezactivezi la dorinta, Un anunt: avem radio ascultati blablabla scriti /radio pt a activa
P.S. asteptam si alte pareri |
|
| |
Mihai Asistent
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server Sam Feb 02, 2013 12:22 am | |
| - licoare a scris:
- EaGames a scris:
- as fi pro daca ar fi la start OFF adica sal activezi doar la dorinta, nu invers, sa-l dezactivezi la dorinta, Un anunt: avem radio ascultati blablabla scriti /radio pt a activa
P.S. asteptam si alte pareri |
|
| |
DauLaPeste Asistent
Mesaje : 299 Data de inscriere : 11/01/2011 Varsta : 30 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server Sam Feb 02, 2013 12:57 am | |
| Merge propunerea,dar ar fi mai bine daca ar fi o lista cu mai multe radiouri,un maxim de 10(mai multe genuri,kiss,rockfm,guerilla,europa,etc) pentru a exista diversitate.La urma urmei daca mie imi place salam si nu vreau sa ascult puya...treaba cu radioul este fix inutila(pt mn;legat de salam am dat primul exemplu care mi-a venit in minte eu=Anti-Manele,no jokes on that).Inca o chestie,nu as dori sa promovez manelele deci ar fi de preferat un radio fara acest gen de "muzica" |
|
| |
BloXorZz V.I.P
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server Sam Feb 02, 2013 4:10 pm | |
| - DauLaPeste a scris:
- Merge propunerea,dar ar fi mai bine daca ar fi o lista cu mai multe radiouri,un maxim de 10(mai multe genuri,kiss,rockfm,guerilla,europa,etc) pentru a exista diversitate.La urma urmei daca mie imi place salam si nu vreau sa ascult puya...treaba cu radioul este fix inutila(pt mn;legat de salam am dat primul exemplu care mi-a venit in minte eu=Anti-Manele,no jokes on that).Inca o chestie,nu as dori sa promovez manelele deci ar fi de preferat un radio fara acest gen de "muzica"
ar merge cum zice tudorel ......!!! |
|
| |
Shadow_Killer Adminstrator
Mesaje : 1546 Data de inscriere : 12/08/2010 Varsta : 33 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server Sam Feb 02, 2013 7:36 pm | |
| - EaGames a scris:
- eu sincer cam as fi contra.... mai ales ca sunt multi jucatori care joaca la sunet, eu inclusiv.
si care nu joaca la sunet pot folosi , winamp , bsplayer si alte programe de ascultat muzica , pot asculta radio direct in winamp sau pe pagina de la browser ....lumea a evoluat ... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestie ptr Server | |
| |
|
| |
|