Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Respecta si vei fi respectat !

AcasaGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Distribuiţi | 

Reclamatie Eternall Spyrit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
ok
V.I.P
V.I.P

Data de inscriere : 08/01/2011
Varsta : 32
Localizare : vlad tepes

Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 9:04 pm

suntcodat face pe toata lumea incompetenti , da el era asa competent cand avea admin?
caddy de ce ti asa cu el dak nu erai pe sv nu inteleg ce il susti asa pe asta...
ce tampenie... bn ai facut bogdan k iai dat ban sia meritato ... el mereu jigneste pe sv si nu ii mai face nimeni reclamatie......ce chestie sa faca rec pt k a luat ban 5 min tare asta..
Sus In jos
Caddy
V.I.P
V.I.P
Caddy

Data de inscriere : 13/08/2010
Varsta : 28
Localizare : Braila

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 9:05 pm

Eu am spus PRO unban .....
Sus In jos
https://infernal.forumgabon.com/
ok
V.I.P
V.I.P

Data de inscriere : 08/01/2011
Localizare : vlad tepes

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 9:13 pm

caddy vrei sa aduk si eu dovezi ca dai fuck off pt k tia spus morena ,, ceapa ta'' eu zic sa iti vezi de greselile tale ...ce dak suntcodat e vechi pe sv asta nu ii da dreptul sa jigneasca pe nimeni ... shadow corecteazama dak gresesc cu ceva.... si app mi se pare aiurea pt cea mai mica disputa ,, gata fac rec''... Rolling Eyes penibil...
Sus In jos
Caddy
V.I.P
V.I.P
Caddy

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 9:15 pm

Morena, a primit fuckoff si pentru ca intra pe numele nu monk si injura ca un ... asa ca nu e nici o greseala .
Sus In jos
drOg;x
V.I.P
V.I.P
drOg;x

Data de inscriere : 12/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 9:59 pm

caddy nu stiu cum sa iti zic dar mi se cam rupe ca e vechi suntCodat pe server...trebuie sa fie tratat ca un player normal...este extrem de irascibil injura toti admini daca nu ii convine lui ceva...
P.S.: el ne face pe noi incompetenti dar el si-a pierdut adminul din prostie Smile))))))
Sus In jos
Caddy
V.I.P
V.I.P
Caddy

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 10:26 pm

Nu stiu nu ma mai bag.... si maria daca ma ameninti nu faci nimica, si sa sti ca pe NGUU eu l-am vazut mereu ca un admin competent si il respect, nu cred ca nevoie sa ma ameninti :-j.
Sus In jos
Dubios
V.I.P
V.I.P
Dubios

Data de inscriere : 17/11/2010
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 10:29 pm

sloganul meu Respecta si te voi respecta:))
Sus In jos
eXp
V.I.P
V.I.P
eXp

Data de inscriere : 01/12/2010
Varsta : 33
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 10:47 pm

Dubios a scris:
sloganul meu Respecta si te voi respecta:))

genial... sa-mi bag pu*a =))
deci pana la urma s-a lamurit problema nu?
si caddy tu vad ca citesti printre randuri..tu ai dat pro unban da el primise ban 5 min asa a fost si cand i-a dat drog 120 min ban, tu repede pro unban...
Sus In jos
Caddy
V.I.P
V.I.P
Caddy

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 11:20 pm

Ma e ban Smile) , nu conteaza timpu eu am dat unban asa . Nu ca citesc aiurea...oricum sa rezolvat problema...zic eu.
Sus In jos
EaGames
Moderator GlobalModerator Global
EaGames

Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 31
Localizare : Moldova

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 11:44 pm

lol am ratat ceva, sau care e istoria cu morena? (marya)
Sus In jos
http://sofes.ru
Dubios
V.I.P
V.I.P
Dubios

Data de inscriere : 17/11/2010
Localizare : Konoha

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 11:45 pm

morena este marya ?
Sus In jos
Caddy
V.I.P
V.I.P
Caddy

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeMier Feb 23, 2011 11:45 pm

Uitate la BanList la Caddy.
Sus In jos
Kid
Adminstrator
Adminstrator
Kid

Data de inscriere : 07/11/2010
Localizare : Botosani

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 24, 2011 2:27 am

Ca sa nu va prindeti urechile in gag comanda e amx_gag ( amx_gag player 10 vb pre mult.
Cat despre reclamatie.. pentru un gag... sau ban de 5 minute... eu il stiu pe spirit baiat serios...deci nu cred ca a facut abuz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Eternall Spyrit   Reclamatie Eternall Spyrit - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie Eternall Spyrit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

+
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Inf3rnaL.CS-16.NET | addonsuri, resurse Forumul Oficial :: Serverele Noastre :: Inf3rnal.cs-16.net[War3ft] Non-Stop :: Reclamatii admini-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente