|
|
Autor | Mesaj |
---|
Explosion Banat
Mesaje : 327 Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Departe ...
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 1:28 am | |
| kvdk , pana la urma ... de ce te-ai bagat peste Spiridus ? Ai vb cu el ? Spune k daca ai vb cu el ... atunci se schimba totul ... |
|
| |
kvdk Asistent
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 2:20 am | |
| El ia dat ban prima data. Dar el continua sa intre. Asa ca mam bagat eu. Daca se presupune sa nu ma bag atunci dc exist sectiunea forumului "Useri Banati"? Ca daca un admin da ban unui player un alt admin sa nu dea? Voi chiar aveti probleme? Eu inteleg ca aveti boala pe mine dar analizati situatia nu pe mine. |
|
| |
DauLaPeste Asistent
Mesaje : 299 Data de inscriere : 11/01/2011 Varsta : 30 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 2:24 am | |
| - The_Gladius a scris:
- ma iam esplicat lui spiridusul ca nu am putut intra pe mes nush dc dupa ce am instalat mesul dinou am intrat iam dat ss si el mia spus ca pot juca ! dar daca tot faceti asa urat cand ma vedeti pe sv credeti ca am wall aim nush ce banuiti voi imi faceti ss si intru in 2 sec
akm imi merge atuncia de dimineata numi mergea - kvdk a scris:
- El ia dat ban prima data. Dar el continua sa intre. Asa ca mam bagat eu. Daca se presupune sa nu ma bag atunci dc exist sectiunea forumului "Useri Banati"? Ca daca un admin da ban unui player un alt admin sa nu dea? Voi chiar aveti probleme? Eu inteleg ca aveti boala pe mine dar analizati situatia nu pe mine.
Astea 2 afirmatii se bat cap in cap....unu zice ca spiridusul l-a iertat iar tu kvdk zici ca spiridusul l-o banat....stii poate spiridusul l-o trecut la categoria useri banati iar ulterior l-o lasat pe respectivul sa joace....si avem ceva toti cu tine pentru ca iti permiti prea multe...te crezi cu prietenii tai de la bloc... |
|
| |
kvdk Asistent
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 2:41 am | |
| Imi permit ca pot. Te doare pe tine capu? Eu zic sa-ti vezi de treaba ta ca nu esti admin. Habar n-ai despre ce e vorba. Ti-am mai zis; pe forum mi-ai facut reguli, dar pe server nu-mi zici ce sa fac. Vreti sa las codati pe server? Daca asta vreti promit ca las toti codatii pe server. Orice alt admin care ar fi fost in locul meu ar fi facut aceeasi chestie. Dupa 30 de min nu se dau poze. Sa fim seriosi, 30 de min ca sa instalezi un mess? Esti in epoca de piatra ? |
|
| |
DauLaPeste Asistent
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 2:47 am | |
| 1.Lasa figurile ca nu ne tragem de sireturi 2.Ba nu toti au pc la fel de ultra-mega-performant ca tine...nici NASA nu are asa pc ca tn... 3.Dar tu esti gandesti ca in epoca de piatra?....Daca l-o lasat spiridusul CE TE FREACA GRIJA???? fara dovezi nu ai voie sa ii dai ban..uite iti repet ca sa intelegi: Daca l-o lasat spiridusul in pace atunci tu nu ai nici un drept sa intervii doar pentru ca esti "Jmeker"...eu propun sa se inchida topicul asta pentru ca nu mai are rost...e batut in cap kvdk si sa fie trecut ca 1/3 in lista la scoaterea adminului.
Nu ai cu cine discuta....ori ca e un copil de gradinita ori ca e kvdk...eu nu vad diferenta.. |
|
| |
kvdk Asistent
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 2:51 am | |
| 1.Eu propun sa-ti vezi de treaba ca esti idiot rau. 2.Vezi ca mi se rupe de tine si de toti prietenii tai. 3 Nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala. 4.Eu propun sa taci odata din rahatu ala de gura ca si un lambriu e mai desptep ca tine.
PS: Sa-i multumiti lui daulapeste pentru codatii de pe server. |
|
| |
drOg;x V.I.P
Mesaje : 1718 Data de inscriere : 12/08/2010 Varsta : 33 Localizare : Petrosani
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 2:55 am | |
| - kvdk a scris:
- 1.Eu propun sa-ti vezi de treaba ca esti idiot rau.
2.Vezi ca mi se rupe de tine si de toti prietenii tai. 3 Nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala. 4.Eu propun sa taci odata din rahatu ala de gura ca si un lambriu e mai desptep ca tine.
PS: Sa-i multumiti lui daulapeste pentru codatii de pe server. Of:Shadow eu nu-l mai suport pe asta...dai frate ban 1 sapt pe forum nu vezi ce figur de cocalar are in el..."eu decid pe server daca joaca sau nu" deci se crede mult prea zeu..un copil de max 15 ani dupa atitudine si e a 15 oara cand vorbeste urat ii dau si ultimul warn...te rog eu din suflet baneaza-l... On:Auzi mai "zeule",daca spiridusul la lasat pe server ce treaba ai tu sa te bagi peste decizia lui? |
|
| |
DaNnYeL Asistent
Mesaje : 1469 Data de inscriere : 03/12/2010 Varsta : 34 Localizare : sibiu
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 3:01 am | |
| - kvdk a scris:
- Care-i problema ta drog? Vrei sa las toti codatii pe server? Tu veziti de forum, pe server eu hotarasc daca un codat intra sau nu. Daca Ionutz zice sa las codatii pe server asa fac. Si veziti de limbaj.
drog ,,copil,, se pare ca ai folosit gresit cuvantul... punetiva in locul lui kvdk si dupaia vb fratilor C O N T R A |
|
| |
kvdk Asistent
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 3:16 am | |
| Dapoi astia habar n-au cei aia sa fii admin. Intra pe sever din an in pasti si se cred admini. |
|
| |
Caddy V.I.P
Mesaje : 2974 Data de inscriere : 13/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 3:18 am | |
| Deci sa intelege ca tu esti overpower iar daca TU esti jignit "codatii sunt intr-un val". Este un lucru interesant ... |
|
| |
kvdk Asistent
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 3:22 am | |
| - Caddy a scris:
- Deci sa intelege ca tu esti overpower iar daca TU esti jignit "codatii sunt intr-un val". Este un lucru interesant ...
Nu vorbi tu de cati codati sunt pe server ca tu nu esti online in fiecare zi ca mine. Promit ca nu o sa mai fac ordine pe server si o sa las pe oricine sa faca ce vrea. De mine sa intre si dupa 2 zile dupa ce ii se fac poze. |
|
| |
Caddy V.I.P
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 3:31 am | |
| Kvdk, incearca sa scapi de "tupeul" asta...totusi esti un nou venit in staff, si incearca sa arati putin mai mult respect . Sa spunem ca ai dreptate ca ei sunt "batuti in cap" cum spui...dar din simplu motiv ca tu "raspunzi" in acelasi fel ...te face mai "prost". Eu zic ca tu sa incepi sa ii respecti mai multi si sa nu primeasca nimeni ban...si sa oprim tigania. Deci ce spui? |
|
| |
^Darkness^ V.I.P
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 4:07 pm | |
| Sincer kvdk nu are dreptate dar totodata are..desii este o situatie paradoxala este adevarata..ma indoiesc k mai trebuie sa si explic sper k intelege toata lumea...kvdk data viitoare fai si u un demo niste poze ceva k sa ai dovata de cod...si eu am trecut prin situatii similare knd am avut admin si iti spun de pe aqm k nu o scoti la capat oricat ai incerca...ori ai dovada de cod pt ban ori inghite galusca cam asa sta treaba |
|
| |
drOg;x V.I.P
Mesaje : 1718 Data de inscriere : 12/08/2010 Varsta : 33 Localizare : Petrosani
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 7:26 pm | |
| uita-te ma ce tupeu are asta...e admin si el de o luna si eu de cam 3 ani si dintr-o data se crede zeu "eu decid daca codatii intra" sau "tu vezi-ti de forumul tau"...ma jur ca vi-l banez pe forum daca ma-i raspunde odata asa obraznic. |
|
| |
kvdk Asistent
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 9:50 pm | |
| Is admin din luna decembrie. Habar n-ai pe ce lume traiesti. Si daca esti admin de 3 ani ce? Ce faci? Tu nu intrii niciodata. De tine se poate rupe serveru-n doua ca tu n-ai nicio treaba. Caddy zicea sa oprim tigania, dar tiganul care continua esti tu! |
|
| |
DauLaPeste Asistent
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 10:31 pm | |
| - kvdk a scris:
- Is admin din luna decembrie. Habar n-ai pe ce lume traiesti. Si daca esti admin de 3 ani ce? Ce faci? Tu nu intrii niciodata. De tine se poate rupe serveru-n doua ca tu n-ai nicio treaba. Caddy zicea sa oprim tigania, dar tiganul care continua esti tu!
De-as avea acces te-as bana permanent pe forum numai pentru felul in care vorbesti!!! |
|
| |
kvdk Asistent
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 10:58 pm | |
| |
|
| |
spiridusul V.I.P
Mesaje : 21 Data de inscriere : 24/02/2011 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 11:01 pm | |
| The_Gladius salut in legatura cu reclamatia facuta catre colegul nostru (admin) este urmatoarea ai gresit pt ca eu tiam dat termen 1 min pt accele poze tu nu leai dat el cand a vazut acceasta chestie mia zis sa confirm si daia sa intamplat acceasta chestie multumesc pt intelegere sper ca data viitoare sa nu mai fiu pus in ipostaze desatea |
|
| |
Caddy V.I.P
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Lun Apr 11, 2011 11:08 pm | |
| |
|
| |
quest Moderator Global
Mesaje : 1209 Data de inscriere : 14/08/2010 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Mar Apr 12, 2011 12:10 am | |
| Nu mai inchideti topicurile asa repede ,mersi ! O zi buna ! |
|
| |
Caddy V.I.P
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Mar Apr 12, 2011 3:06 am | |
| Are 3 pagini ... are rost sa continuie dusmania? |
|
| |
quest Moderator Global
Mesaje : 1209 Data de inscriere : 14/08/2010 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Mar Apr 12, 2011 4:26 pm | |
| Nu conteaza...poate sa aiba si 7 pagini totul trebuie rezolvat nu gata "taca-paca" gata ai ban !Si eu zic sa inchidem aici subiectul ca s-a rezolvat bafta ! |
|
| |
Shadow_Killer Adminstrator
Mesaje : 1546 Data de inscriere : 12/08/2010 Varsta : 33 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK Mar Apr 12, 2011 7:10 pm | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie KvdK | |
| |
|