Nu trebuie sa plece nimeni...nu fiti copii. E comunitate da? cu bune si rele cu momente frumoase si urate...toti suntem oameni cu asta am spus tot. Eu personal am avut momente mai bune si mai rele...dar de aceea e comunitate pentru a ne intelege intre noi si a ne rezolva eventualele neintelegeri sau probleme care pot aparea.
A renunta din alte motive se poate intelege...dar sa pleci asa cu coada intre picioare, mi se pare chiar aiurea si lipsit de ambitie...dar en fine, e pararea mea.
The heaven...indiferent de cat de ocupat esti, in fiecare zi iti poti gasi 30 de min sa intri pe server sa joci indiferent cat de ocupat esti...crede-ma stiu asta din experienta.
Chiar daca nu crezi ca ai gresit...eu zic ca da, ai gresit iar vina e a ta in proportie de 70-80%.
Referitor la adminii care sunt prieteni intre ei...eu zic ca e ceva normal. Exemplu de necondamnat: dannyel a intrat odata nervos pe server ca cineva i-a dat ban parca la un prieten de al lui...cred ca Voodoo era admin atunci si el a fost ... Dannyel fara intrebari i-a dat direct destroy la Voodoo...poti sa-l condamni? Eu zic ca nu...Exact asa Eu, Triana si AhYLe suntem prieteni de un deceniu daca nu mai bine... normal ca ne luam apararea unul la altul daca avem si dreptate...Daca avem si dreptate, doar atunci. Inca ceva...ce e defapt comunitatea aceasta sau orice comunitate daca nu se bazeaza pe prietenie...
p.s. Dannyel scuze, te-am dat exemplu...nu imi mai aduc aminte exact cele petrecute.